Lydreduktion

Professionel og effektiv lydreduktion for maskiner og lokaler. Skov Industri AS har erfaring og ekspertise


Skov Industri AS er en af Danmarks absolut førende eksperter i lydreduktion. Vi støjdæmper effektivt alle jeres industrimaskiner og produktionsanlæg, vi bygger støjisolerede værksteds- og lagerkontorer med birum helt efter jeres eget valg.

Vi opsætter støjvægge og støjlofter – kort sagt så fjerner vi effektivt al støj i jeres virksomhed og forbedrer derved arbejdsmiljøet for jeres medarbejde, som oftest med et lavere sygefravær og med en mere glad arbejdsstyrke som resultat. Vores egenproducerede Matador moduler er rygraden i alle former for lydreduktion, og de er utroligt effektive.


Ring til os og få en god snak om lydreduktion på jeres virksomhed og bestil gerne samtidig et gratis og uforpligtigende besøg af en af vores dygtige konsulenter. Husk, at vi aldrig er længere borte end en enkelt telefonsamtale.

 

Lydreduktion som både kan høres og føles. Kontakt Skov Industri AS – vi er eksperter i lydreduktion


Kom altid trygt til støjspecialisten Skov Industri AS, når det gælder lydreduktion. Vi lydisolerer effektivt jeres maskiner og produktionsanlæg, og vi dæmper støjen 10-15 dB(A) på en standardvæg. Vi bygger jer et behageligt lydisoleret kontor i produktionshallen, på værkstedet eller på lageret – det hele baseret på vores fleksible og fantastisk lydisolerende Matador moduler – de er guld værd, men koster kun en brøkdel af guld.


Tag meget gerne kontakt med os, vi går hellere end gerne ind i en dialog med jer omkring lydreduktion. Vi har både ekspertisen og en mangeårig erfaring. Her på hjemmeside kan I læse eksempler på nogle af de mange opgaver, som vi hidtil har løst til vores kunders fulde tilfredshed.