Skærmvæg kontor

Støjdæmpende og lydabsorberende skærmvæg til kontor fra Skov Industri AS. Gennemført kvalitet


Mange danske arbejdspladser lider i dag under et unødvendigt højt støjniveau til skade for produktiviteten, sygefraværet og arbejdsglæden, men det kan Skov Industri AS hurtigt og smertefrit gøre noget ved. Støj er ikke kun et problem inden for industri- og værkstedssektoren, det er i lige så høj grad et problem på mange kontorer og lagerfaciliteter.

Derfor kan en skærmvæg til kontor fra os gøre underværker for lydniveauet. Kraftigt lydabsorberende skærmvægge, der gør arbejdsmiljøet betydeligt mere behageligt – medarbejderne kan høre, hvad de selv tænker.

Anskaf en skærmvæg til kontor- eller flere og øg trivslen blandt jeres medarbejdere. Bestil et gratis og uforpligtigende konsulent besøg fra os, vi kommer gerne ud og hjælper jer med at finde den helt rigtige løsning. Vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.

 

Lydabsorberende skærmvæg til kontor i mange varianter og mange størrelser. Kontakt Skov Industri AS


Skov Industri AS kan tilbyde det helt store udvalg i skærmvæg til kontor og lager. Vi producer selv vores lydabsorberende vægge og kan derfor tilbyde så godt som alle størrelser og i forskellige varianter. Lydabsorberende på begge sider eller på den ene side, med eller uden døre og vinduer, fastmonterede eller flytbare – vi tilbyder alle løsninger til meget attraktive priser. Her på hjemmesiden kan I se eksempler på nogle af vores hidtidige løsninger med skærmvæg til kontor, men I er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os for nærmere information, ligesom vi kan tilbyde et gratis og uforpligtigende besøg hos jer af en af vores erfarne og dygtige konsulenter.


Ring til os – vi sidder klar til at hjælpe jer med at finde den ideelle skærmvæg til kontor.