Skærmvæg

En skærmvæg fra vores enestående Matador serie hæver niveauet og reducerer støjen


I dag ved man, at et støjende og uoverskueligt arbejdsmiljø er ensbetydende med dårlig trivsel blandt medarbejderne, et øget sygefravær samt nedsat arbejdsglæde – det kan hverken arbejdsgivere eller ansatte være rigtig tilfredse med.

Men det er ikke så vanskeligt at gøre noget ved disse problemer, med en Matador skærmvæg får i reduceret jeres støjniveau ganske betragtelig samtid med, at I får skabt et mere ”privat” og attraktivt arbejdsmiljø.

En Matador skærmvæg kan anvendes overalt, på kontoret, på lageret, når der er udstilling, når I skal på messe… hvor som helst man ønsker at nedsætte støjniveauet til et mere behageligt niveau.


Kontakt os gerne og hør mere om, hvad vi kan gøre for jer med hensyn til støjdæmpning. En Matador skærmvæg fra Skov Industri AS er en effektiv måde at skab et bedre arbejdsmiljø på.

 

Skab et bedre arbejdsmiljø med en støjabsorberende skærmvæg fra Skov Industri AS


Problemer med støjniveauet på kontoret eller lageret? Eller har I brug for en stille privat krog på udstillingen eller messen? Anskaf en Matador skærmvæg fra Skov Industri AS. Vi producerer selv vores skærmvægge og kan derfor skræddersy en løsning til jer uden problemer, med støjdæmpning på begge sider af væggen eller alternativt kun på den ene side. Alle størrelser med eller uden vinduer og døre – mere fleksibelt kan det næppe gøres.


Vi har leveret mange løsninger til små og store danske firmaer, og altid til vores kunders fulde tilfredshed. Læs gerne om vores Matador skærmvæg og meget andet her på hjemmesiden.
 

Læs mere om: IndkapslingLagerkontorStøjdæmpning