Skærmvægge kontor

Skærmvægge til kontor i en unik kvalitet. Fleksible individuelle løsninger – en selvfølge hos Skov Industri


Skærmvægge kontor - industriSkov Industri AS kan blandt andet tilbyde lette flytbare skærmvægge til kontor. Fås også med hjul og i mange varianter: enkeltplade væg uden isolering, dobbeltpladevæg med isolering, eller dobbeltplade med lydabsorberende materiale på en eller to sider.

Matador vægge fra Skov Industri AS er rumopdeling og støjdæmpning i et intelligent og stilrent design, som kan indpasses overalt på kontorer m.m.

Vi producerer selv alle vores skærmvægge og kan derfor stå 100 % inde for kvaliteten og effekten. Mange varianter i alle størrelser med eller uden vinduer, vi skaber den løsning til enhver tid, som I foretrækker.

Bestil et gratis og uforpligtigende konsulentbesøg og lad os i fællesskab finde en skræddersyet løsning, som til punkt og prikke imødekommer jeres behov og jeres ønsker. Skærmvægge til kontor er en specialitet hos Skov Industri AS.

Lyddæmpende skærmvægge til kontor. Topkvalitet til konkurrencedygtige priser hos Skov Industri AS

Skærmvægge kontor - illustrationMatador skærmvægge til kontor og andet produceres på egen fabrik i Nr. Aaby på Fyn i lighed med vores øvrige produkter.

På basis af standard komponenter fremstiller vi skærmvægge til kontor og lager m.m. til konkurrencedygtige priser og stort set præcis som I vil have dem. Individuelle løsninger med skærmvægge til kontor i alle størrelser, fastmonterede eller på hjul, vi har alle løsninger.

Skærmvægge til kontor fra Skov Industri AS er gennemført kvalitet fra A til Z og fås i mange varianter til konkurrencedygtige priser. Kontakt os gerne og hør mere om skærmvægge til kontor – vi sidder klar til at hjælpe og betjene jer.

Læs mere om: Matador SkærmvæggeStøj vejledningStøj på arbejdspladsen