Støjdæmpning af maskiner

Suveræn effektiv og fleksibel støjdæmpning af maskiner og lokaler hos Skov Industri AS

Støjdæmpning af maskiner gennem en effektiv indkapsling af maskinen er et udtalt speciale her hos Skov Industri AS. Vi skaber individuelle og fleksible løsninger på basis af vores Matador moduler, som er enestående støjdæmpende og støjabsorberende.

Samtlige moduler fremstilles på vores egen fabrik på Fyn, så vi kan stå 100 % inde for kvaliteten og holdbarheden. En løsning fra Skov Industri AS omfatter såvel rådgivning som støjanalyse, projektering, konstruktion og montage og er oftest baseret på vores enestående Matador væg og støjdæmpning system, også når det gælder støjdæmpning af maskiner.

Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtigende konsulentbesøg, idet vores konsulenters teoretiske viden og mange års praktiske erfaring med støjdæmpning af maskiner og lokaler er fundamentet for effektive og funktionelle løsninger af virksomheders støj problemer. 

Støjdæmpning af maskiner med det geniale Matador system fra Skov Industri AS. Effektivt, servicevenligt og holdbart

Indkapsling af støjende maskiner og produktionsanlæg er en effektiv og økonomisk god måde at dæmpe støjen fra på. Skov Industri AS løser virksomheders behov for maskinindkapsling og støjdæmpning af maskiner på en både økonomisk, fleksibel og fremtidssikret måde. Til indkapsling af støj fra maskiner og produktionsanlæg har vi videreudviklet vores velkendte Matador væg til desuden at kunne anvendes til effektfuld indkapsling og støjdæmpning af maskiner og produktionsanlæg.

Vores modulopbyggede støj dæmpningssystem er markedets mest fleksible og stabile og leveres med en meget høj kvalitet ned i den mindste detalje, og med det unikke og patenterede clips system, garanterer vi en 100 % genanvendelse ved ombygninger eller flytning af maskiner.

Læs mere om: LyddæmpningLyddæmpning loftLydmur