Støjdæmpning maskiner, industri

Skov Industri AS – erfaring og know how omkring støjdæmpning af maskiner i industri m.m.

Skov Industri AS har løst mange opgaver med hensyn til støjdæmpning af maskiner i industri og på værksteder, løsninger som alle er baseret på vores egenproducerede Matador moduler, som vi producerer på vores egen fabrik på Fyn.

Emballageindustrien er for eksempel kendt for et meget automatiseret og effektivt produktionsapparat, hvor maskinerne meget ofte kører med enorme omdrejningstal og derigennem bidrager med ekstrem støj. Her har Matador væggen fuldt ud bevist sine enestående støjdæmpende egenskaber.

Støjdæmpning af maskiner i industri og andre steder kræver erfaring og know how – samt følgelig kvalitets materialer. Alle disse betingelser opfylder Skov Industri AS til punkt og prikke.  Vi udfører 1.klasses støjdæmpning af maskiner i industri og på værksteder m.m.

Danmarks mest fleksible system til støjdæmpning af maskiner i industri og på værksteder

Skov Industri AS er erfarne specialister i støjdæmpning af maskiner i industri m.m. Vi har lavet støjdæmpning af maskiner i industri og på værksteder mange steder i Danmark, og altid med et godt resultat, hvor vi garanterer, hvor meget, vi kan dæmpe støjen i maskinens omgivelser. Vi foretager simpelthen en indkapsling af maskinen, skræddersyet til netop den maskine som vi støjdæmper i hvert enkelt tilfælde. Løsninger med eller uden vinduer alt efter jeres ønskemål.

Ring til os, så kommer vi ud og besøger jer på virksomheden – måler op og måler støjniveau, hvorefter vi hurtigt er klar med et godt tilbud. Kom trygt til os, vi er specialister i støjdæmpning af maskiner til industri.

Læs mere om: Lydreduktion maskiner industriMatador skærmvægSkærmvæg kontor