Støjdæmpning på kontor

Kreativ og effektiv støjdæmpning på kontor med Skov Industri AS som jeres partner

Støjdæmpning på kontorSkov Industri AS tilbyder jer at skabe et helt andet lydmiljø gennem støjdæmpning på kontor – ja, overalt hvor der er støjproblemer. Mobile eller fastmonterede støjskærme med kraftigt lydabsorberende materiale på begge sider.

Støjskærmene tjener samtidig som rumdelere og skaber et bedre kontormiljø. Vi kan ligeledes opsætte lydabsorberende Matador vægge samt lydabsorberende plader og skinner i loftet for at skabe en bedre akustik og et behageligt lydmiljø.

Vi producerer alt på vores egen fabrik på Fyn og kan derfor garantere en 1.klasses kvalitet og alt i skræddersyede mål.

Ring til os og bed om et gratis konsulentbesøg, så kommer vi og besigtiger lokalerne og fortager lydmålinger. Støjdæmpning på kontor er et af vores specialer. Effektiv og kreativ støjdæmpning på kontor til enhver tid.

Kontakt Skov Industri AS for effektiv støjdæmpning på kontor. Topkvalitet der ikke koster en formue.

Støjdæmpning på kontor - LagerkontorStøjdæmpning på kontor er et mangeårigt speciale hos Skov Industri AS. Lydniveauet på nutidens kontorer er ofte urimeligt højt, og såfremt kontoret er indrettet i et ikke støjisoleret lokale med betonvægge, så er der så godt som altid et meget ubehageligt lydbillede.

Kontakt os gerne snarest muligt og få en snak om støjdæmpning på kontor.

En af vores dygtige konsulenter kommer gerne ud til jer laver lydmålinger samt giver jer et forslag til og tilbud på, hvordan vi kan skabe en behagelig støjdæmpning på jeres kontor. Vi er aldrig længere borte end en enkelt telefonsamtale.

Læs mere om: Støj på arbejdspladsenLydreduktionLydvæg