Støjdæmpning

Støjdæmpning til industri, værksteder og kontorer. Vælg Skov Industri AS når det gælder støjdæmpning

Støjdæmpning i virksomheder er et mangeårigt speciale hos Skov Industri AS, og vi har skabt mange løsninger til mange virksomheder overalt i Danmark, støjdæmpning er simpelthen vores speciale.

Vi indkapsler effektivt støjende maskiner, vi bygger støjfri kontorer blandt støjende maskiner og på støjfyldte værksteder, vi dæmper støjen på call centre og kontorer med støjabsorberende skærmvægge, vi forbedrer akustikken overalt. Vi bygger vores arbejde med støjdæmpning på vores velkendte og egenproducerede Matador moduler, som vi kan levere i alle størrelser. Individuelle løsninger – ingen standardløsninger som kun fungerer 50 %.

Ring til os og aftal tid for et gratis og for jer uforpligtigende konsulentbesøg, så vi i fællesskab kan gennemgå jeres støjproblemer og vores forslag til en effektiv løsning, vi er altid klar med relevant vejledning omkring støjdæmpning.

Effektiv støjdæmpning af maskiner og lokaler af enhver art. Kontakt Skov Industri AS

Skov Industri AS er eksperter i støjdæmpning af enhver art. Vi monterer vores kendte SI akustik moduler på jeres vægge og forbedrer akustikken markant, vi leverer støjskærme – flytbare på hjul eller fastmonterede, vi indkapsler støjen fra jeres maskiner, og vi bygger lydisolerede lagerkontorer, værkstedskontorer med mere med det antal birum, som I har brug. Fleksible, skræddersyede løsninger der lever helt op til jeres behov og jeres ønsker. Støjdæmpning er vores specialitet.

Vi tilbyder ligeledes et gratis og for jer uforpligtigende konsulentbesøg, hvor en af vores dygtige og erfarne konsulenter kommer ud til jer, vejleder og informerer om støjdæmpning og kommer med forslag til den mest optimale løsning for jer.

Læs mere om: LagerkontorStøjdæmpning på kontorLydabsobering