Stålreoler

Skov Industri tilbyder særligt robuste stålreoler og fleksible opbevaringsløsninger, der optimerer pladsen i lager- og produktionsmiljøer. Med høj bæreevne og modulopbygning er de ideelle til sikker og effektiv opbevaring af paller og tunge varer. Perfekte til virksomheder, der ønsker maksimal lagerkapacitet og organisering.

Stålreoler

Skov Industri producerer et stålreol system bestående af en basiskonstruktion med et stort tilbehørsprogram. Denne opbygning medfører, at systemet hører til blandt de mest fleksible på markedet.

Modulopbygningen gør det muligt at udnytte lokalets dimensioner optimalt og dermed reducere den effektive hylde- kvadratmeteromkostning, f.eks. kan alle Stålreoler opbygges i flere etager. Stålreolerne kan i de fleste tilfælde anvendes til at bære indskudte dæk uden anden form for understøtning.

Ændringer i behov løses nemt og effektivt ved ændret sammensætning af bestående opbygning eller ved udbygning med nye enheder.

Det omfattende tilbehørsprogram er med til at gøre stålreolsystemet meget effektivt og holde den nødvendige orden, der giver overblik.

Kontakt Skov Industri for yderligere information om lagerinventar og stålreoler

Stål reol.

Stål reol.

Den enkelte reol løsning kan dimensioneres ud fra ønsker om kapacitet, kombination og tilbehør. Reolerne kan kombineres på utallige måder. Reol standardhøjde: 2000 og 2500 mm, dybde: 330, 400, 500, 750, 800, 1000 mm, længde: opbygges af startfag 1000 mm og tilbygningsfag 1040 mm eller 2040 mm.

Alle reoler leveres som enkelt reoler. Sidevæggene fås åbne, med gitter, eller med plade.

Reolerne kan forsynes med rygvægge med gitter eller plade.

Alle enheder er jernfosfaterede og pulverlakeret i blå og grå farver.

Fittingsindsats til opdeling af hylder.

Fittingsindsats til opdeling af hylder.

Bemærk dog maksimalt 2.000 kg per fag.

Vores stålreoler er dansk lagerinventar af høj kvalitet. Fleksibelt tilbehørsprogram sikrer mange anvendelsesmuligheder.

Reolhylder med mellemvægge eller fittingsindsatse til opbevaring af: bolte, reservedele, fittings. Til opbevaring af mange forskellige små emner uden at miste overblikket.

Når emnerne bliver meget små, er skuffehylder med skuffer løsningen. Skufferne i plast er udformet, så hyldepladsen udnyttes helt optimalt i vores Stålreoler.

Vores Stålreoler kan med lågesæt og lås anvendes til: arkivskabe, værktøjsskabe, gift- og kemikalieskabe, værdilagring og meget mere.

Skov Industri tilbyder med Smith Stålreoler fleksible løsninger til: værkstedsinventar, arkiv og lagerindretning m.m.

Plast skuffe

Plast skuffe

Fleksibelt & Bæredygtigt

    Ring til os

    Har du spørgsmål, eller har du brug for vejledning?
    Så er du altid velkommen til at ringe til os.

    +45 63 42 42 42

    Send en besked

    Du kan også sende en besked, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.