Lagerkontor

Skov Industri AS tilbyder et effektivt og professionelt lydisoleret lagerkontor

LagerkontorI rigtig mange lagerlokaler er støjniveauet urimeligt højt og til skade, måske permanent høreskade, for jeres medarbejdere, som arbejder på et dårligt lydisoleret lagerkontor, og som hver dag må leve med disse problemer. Et højt sygefravær er ofte en konsekvens, som ingen kan være tjent med, hverken virksomheden eller medarbejderne.

Lad Skov Industri AS levere jer et professionelt lydisoleret lagerkontor suppleret med f.eks. pauserum, rygerum, spiserum og/eller kontrolrum. Et lagerkontor fra os er opbygget af vores egne Matador vægge og loft moduler. Eftersom vi selv producerer alt, kan vi tilbyde individuelle løsninger, som er skræddersyet og med effektiv lydreduktion – et lagerkontor med birum helt efter jeres ønsker, og hvor vi ved vi kan stå inde for kvaliteten.

Vi deltager gerne i hele processen fra planlægning til færdigt opstillet lagerkontor. For os er ingen opgave for stor eller for lille. Læs gerne mere om os og vores virksomhed her på hjemmesiden og tøv ikke med at kontakte os for yderligere information og vejledning omkring et skræddersyet godt lydisoleret lagerkontor.

Anskaf et lydisoleret lagerkontor med birum i bedste kvalitet, kom til Skov Industri AS

Lagerkontor i fabrikshalMange mennesker tænker i det daglige måske ikke så meget over, at de arbejder i et støjfyldt miljø, man på en måde vænner sig til det, men mange pådrager sig desværre både psykiske og fysiske skader på grund af støj på arbejdspladsen – med sygemeldinger og andet til følge. Men det kan der gøres noget ved, og som altid er det bedre at forebygge end at helbrede.

Skov Industri AS tilbyder at skræddersy jer et effektivt og professionelt opbygget lydisoleret lagerkontor med birum efter ønske, f.eks. rygerum, spiserum eller andet, hvor støjniveauet er reduceret til et meget lavt niveau. Vi er eksperter i lydisoleret lagerkontor med vores egenproducerede Matador skærmvægge som byggesten, og vi fremstiller alt individuelt efter jeres ønsker og krav.

Kontakt os snarest og lad os få en indledende konstruktiv snak om et nyt og effektivt lydisoleret lagerkontor eller andre lokaler til jeres virksomhed.