Lydabsorbering

Problemer med et højt støjniveau på jeres virksomhed? Skov Industri AS har løsningen på det meste

Lydabsorbering - IndustriSkov Industri AS – en af landets absolut førende virksomheder, når det gælder lydabsorbering, støjreduktion og indkapsling af støj fra for eksempel produktionsmaskiner. Lydabsorbering og lyddæmpning er et mangeårigt speciale hos os – og vi er både dygtige og effektive.

Med vores kendte Matador skærmvægge til kontor samt lyddæmpning af loft bygger og leverer vi jer et færdigt, kraftigt lydisoleret kontor til den støjende produktionshal – bygget helt efter jeres specifikationer og ønsker.

Vi garanterer en fantastisk lydabsorbering med vores egenproducerede Matador vægge og lofter, der kraftigt reducerer støjniveauet.

Mindre lagerkontor med evt. birum leverer vi som et færdigt modul. Større moduler bygger vi hurtigt op ude på jeres virksomhed.

Kontakt os gerne for yderligere information og vejledning. Vi byder på lydabsobering med garanti.

A few of the larger mini refrigerators are available in just about any style of best wine and beverage refrigerator, which means you will be able to choose from a large selection of colors and finishes for a relatively small price. When you get a large enough refrigerator, you may want to consider adding an attractive cabinet to the top or side of the unit to allow you to save space and use the room in a more functional way.

Et højt støjniveau på virksomheden kan reduceres væsentligt. Lydabsorbering er et speciale hos os

Lydabsorbering - loftEt for højt støjniveau på en virksomhed nedsætter produktiviteten og øger sygefraværet markant, derfor er det vigtigt med lydabsorbering i den udstrækning, som det er muligt – og det er her Skov Industri AS kommer ind i billedet.

Vi er eksperter i lydabsorbering, støjreduktion og indkapsling af støjende maskiner, hurtigt og effektivt. Vi tilbyder individuelle totalløsninger og skaber støjdæmpning med garanti. Med vores Matador vægge er I sikret et utroligt fleksibel system, der nemt kan nedtages og opstilles et andet sted.

Ring og hør mere og bestil gerne et gratis og uforpligtigende konsulentbesøg. Vores erfarne konsulenter kan med garanti finde den helt rigtige løsning for jer med hensyn til en kraftig reduktion af støjniveauet på jeres virksomhed.