Lyddæmpning loft

Lyddæmpning af loft – en specialitet hos Skov Industri AS. Lette materialer, nem og hurtig montering

Når man ønsker at regulere et lokales akustik i industrilokaler eller lignende lokaliteter, så stilles der så godt som altid krav til lofter med en høj grad af lydabsorbering

Lyddæmpning loftHos Skov Industri AS anvender vi udelukkende absorbenter med en meget lav vægt, hvilket er ensbetydende med en nem, hurtig og problemfri montage med vores geniale skinnesystem, hvor absorbenterne monteres i det synlige skinnesystem.

Både selve ophængnings systemet og materialets overflade sikrer en usædvanlig høj lydabsorbering. Systemer til lyddæmpning af loft kan leveres med hvid eller naturfarvet overflade.

Bestil gerne et særskilt datablad om lyddæmpning af loft, som vi typisk udfører i industrilokaler, på værksteder samt i lagerlokaler og kontorer, men det kan også være støjdæmpning i daginstitutioner. Vores lydabsorberings fakta i databladet er målt i henhold til ISO standard 354.

I vil sikkert gerne vide mere omkring lyddæmpning af loft, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.

Kontakt Skov Industri AS for lyddæmpning af loft, vi har erfaringen og ekspertisen

Lyddæmpning loft med akustikbaflerLyddæmpning af loft efter vores eget koncept og med egenproducerede materialer har været en formidabel succes. Vi har opnået resultater, som vores kunder har været yderst tilfredse med, læs blot de mange referencer her på vores hjemmeside.

Vi anvender et enkelt skinnesystem med synlige skinner, og med vores letvægtsmaterialer foregår opsætningen nemt og hurtigt samtidig med, at det altid er ukompliceret at komme til eventuelt bagved liggende tekniske installationer.

Kontakt os for yderligere information om lyddæmpning af loft, vi er altid klar ved telefonerne.