Lyddæmpning maskiner industri

Vælg det sikre for det usikre, lad Skov Industri AS foretage lyddæmpning af maskiner i industri m.m.

Lyddæmpning maskiner industriIndkapsling og lyddæmpning af maskiner i industri samt produktionsanlæg er en effektiv og økonomisk fordelagtig måde at dæmpe støjen effektivt på. Skov Industri AS løser industriens og værkstedernes behov for maskinindkapsling og stojdaempning af maskiner på en økonomisk holdbar, fleksibel og fremtidssikret måde.

Vi har med stor succes videreudviklet vores velkendte Matador skærmvæg til også, at kunne anvendes til effektfuld indkapsling og lyddæmpning af maskiner i industri. Vores modulopbyggede støj dæmpningssystem er markedets mest fleksible og stabile, og kommer med en utrolig høj kvalitet ud i den mindste detalje.

Matador væggens konstruktion med dens unikke og patenterede clips system, er en 100 % garanti for genanvendelse ved ombygning eller flytning af maskiner, meget hurtigt og elegant, og samtidig garanterer Matador væggens unikke konstruktion en hurtig og problemfri montage med minimale anlægsstop og driftstab for vores kunder som resultat.

Kontakt os snarest muligt og hør mere, vi er altid klar ved telefonerne.

Effektiv lyddæmpning af maskiner i industri med vores unikke Matador moduler. Hurtigt og elegant

Lyddæmpning af maskiner i industrienIndividuelle totalløsninger – lyddæmpning af maskiner i industri med garanti. En løsning fra Skov Industri AS indeholder rådgivning, støjanalyse, projektering, konstruktion og montage, og er som oftest baseret på vores kendte Matador vægge – et unikt og patenteret støjdæmpningssystem.

Bestil et gratis og uforpligtigende konsulentbesøg. Vores konsulenters teoretiske viden og mange års praktiske erfaring med støjdæmpning er fundamentet for effektive og funktionelle løsninger af virksomheders støj problemer, derfor kan vi til enhver tid garantere en effektiv lyddæmpning af maskiner i industri.