Lydmur

Afskærm jeres støjende maskiner med en lydmur fra Skov Industri AS. Billigt og effektivt

Skov Industri AS tilbyder støjdæmpning af maskiner i industrien og produktionsanlæg med en lydmur baseret på vores anerkendte og egenproducerede Matador moduler, som er anerkendt for sine helt unikke støjdæmpende egenskaber.

LydmurVi tilpasser alle løsninger individuelt til den enkelte virksomhed, og det enkle og patenterede Matador system med sit geniale clips system er hurtigt at stille op – og hurtigt at demontere i tilfælde af maskinflytninger, hvilket sikrer jer mindst mulige produktionstab ved montering og eventuel senere nedmontering.

Kontakt os og bestil et gratis besøg af vores dygtige og erfarne konsulenter, som hurtigt og sikkert kan danne sig et overblik over opgavens størrelse og komme med forslag til en holdbar og økonomisk attraktiv løsning på opstilling af en lydmur omkring jeres støjende maskiner.

Byg en lydmur omkring jeres støjende maskiner og få et bedre arbejdsmiljø. Kontakt Skov Industri AS

Lydmur med akustikflåderNår I vælger en kraftigt støjdæmpende lydmur fra Skov Industri AS til jeres støjende maskiner, har I gjort et godt valg. Vi producerer og markedsfører støjdæmpende Matador skærmvægge, SMITH lagerreoler og mezzaniner.

Virksomheden, der blev stiftet i 2004, beskæftiger cirka 20 medarbejdere og er beliggende i Nr. Aaby på Fyn i en stor bygning, og med den plads, der skal til for at tilgodese en mangesidet og kvalitetssikker produktion.

Udover en stor maskinpark råder vi også over eget jernfosfateringsanlæg og pulverlakeringsanlæg. Medarbejderne hos Skov Industri AS har mange års erfaring med konstruktion, produktion, rådgivning og salg af kvalitetsprodukter til såvel danske som udenlandske virksomheder.

Vælg en kraftigt støjdæmpende Ruminddeling til isolering.