Lydvæg

Lad Skov Industri AS bygge en lydvæg omkring jeres støjende enheder. Effektiv og elegant løsning


LydvægSkov Industri AS har udviklet det ideelle system til lyddæmpning af maskiner i industri og produktionsanlæg. Med en videreudvikling af vores Matador støjvæg til også, at kunne anvendes til effektfuld støj indkapsling af maskiner og produktionsanlæg, er vi blevet i stand til at eliminere de fleste støjkilder.

Vores modulopbyggede støjdæmpningssystem er markedets mest fleksible og kommer i en utrolig høj kvalitet ned i den mindste detalje.

Matador væggens opbygning og med dens unikke og patenterede clips system, garanter, at denne lydvæg er 100 % genanvendelig ved ombygning af produktionslokalet eller flytning af maskinen.

Matador væggens geniale konstruktion sikrer en hurtig og problemfri montage, hvilket indebærer minimale anlægsstop og driftstab for vore kunder.

Kontakt os snarest for yderligere information om en effektiv lydvæg, vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.

Vælg en lydvæg fra Skov Industri AS – for en sikkerheds skyld. Kvalitet ned i mindste detalje

Lydvæg - industriSkov Industri AS er den helt rigtige samarbejdspartner, når det gælder støjdæmpning.

Vores unikke lydvæg baseret på Matador moduler er intet mindre end revolutionerende, når støjen skal dæmpes og isoleres effektivt. Vi indkapsler effektivt maskinstøj, bygger værkførerkontor med birum efter ønske, foretager lyddæmpning af loft, vægge, døre – og meget andet.

Kom trygt til os når der skal støjdæmpes effektivt, vi har erfaring og ekspertise.  Bestil en lydvæg og få et betydeligt bedre arbejdsmiljø med mindsket sygefravær og et gladere personale til følge.