Matador skærmvæg

Vælg en støjdæmpende Matador skærmvæg fra Skov Industri AS, så kan I høre, hvad I selv tænker

Matador skærmvægEn Matador skærmvæg er ganske enkelt den ideelle rumdeler og kan med stor fordel anvendes overalt, hvor man ønsker støjniveauet drastisk reduceret og man samtidig gerne vil have lokalet delt op i mindre enheder. Avendes i dag som skærmvæg på kontorer, call centre, laboratorier, mødelokaler, udstillinger, støjdæmpning i daginstitutioner og meget meget andet.

En Matador skærmvæg fra Skov Industri AS er egenproduceret og kan derfor fås i enhver ønsket størrelse, med eller uden vinduer og døre, lydabsorberende på begge sider eller den ene side – kombinations mulighederne er mange og udvalget stort.

Kontakt os og få en god snak om vores dejlige og stilrene Matador skærmvæg og læs også gerne mere her på hjemmesiden. Vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.

Skab ro og trivsel med en lydabsorberende Matador skærmvæg fra Skov Industri AS. Elegant og stilren

Matador skærmvæg industriEn Matador skærmvæg er vejen til et bedre kontor eller lagermiljø, skaber ro på et call center, ideelt til laboratorier, fantastisk til udstillinger – kort sagt: en lydabsorberende Matador skærmvæg kan anvendes overalt, hvor man ønsker at dæmpe lydniveauet og skabe mindre og mere velfungerende enheder eller afdelinger med en lydvæg.

En Matador skærmvæg er fleksibel, flytbar – og fås i alle størrelser, fås med eller uden vinduer og døre… i bestemmer helt selv, vi producerer selv og leverer hurtigt.

Lad os høre om jeres ønsker og jeres virksomhed, så arrangerer vi gerne et gratis og uforpligtigende besøg af en af vores dygtige og erfarne konsulenter. Ring til Skov Industri AS og hør mere – vi er altid klar med råd og vejledning – samt et godt tilbud på en Matador skærmvæg.