Matador skærmvægge

Effektivt lydabsorberende Matador skærmvægge fra Skov Industri AS – kvalitet fra A til Z

Støjniveauet er desværre stadig alt for højt på mange danske arbejdspladser. Konsekvensen heraf er ofte et øget sygefravær, manglende arbejdsglæde og nedsat produktivitet. Alt dette er det faktisk meget nemt at gøre noget ved med enkle midler.

Matador skærmvæggeAnskaf Matador skærmvægge fra Skov Industri AS og sænk støjniveauet ganske betragtelig samtidig med, at I kan få skabt en for de fleste medarbejdere populær rumopdeling, med skærmvægge på kontor, hvor den enkelte kan være en smule mere sig selv.

Matador skærmvægge er utroligt lydabsorberende, de er flytbare, de fås i alle størrelser med eller uden vinduer og døre, og de egner sig som lydvæg til de fleste lokaler såsom kontorer, call centre, lager, udstillinger – og meget andet.

Kontakt os snarest for yderligere information om Matador skærmvægge.

Vi er klar til at skabe jer et meget bedre arbejdsmiljø med et kraftigt reduceret støjniveau, hvor man kan både kan høre kunderne i telefonen og høre, hvad man selv tænker.

Matador skærmvægge for et bedre arbejdsmiljø med et lavere støjniveau. Kontakt Skov Industri AS

Matador skærmvægge industriNår I vælger Matador skærmvægge til jeres lokaler, så har I samtidigt valgt et behageligt lavere støjniveau, mere tilfredse medarbejdere, et lavere sygefravær og et betydeligt bedre arbejdsmiljø med lydreduktion.

Vi producerer selv samtlige vores Matador skærmvægge og kan derfor altid levere i ønskede størrelser og i ønsket udformning med eller uden vinduer og døre. Matador skærmvægge fra Skov Industri AS er gennemført kvalitet.

Alt dette beretter vi gerne mere om, kontakt os derfor snarest og bestil gerne et gratis og uforpligtigende besøg af en af vores dygtige konsulenter.