Matador stålskillevægge

 

Matadorvægge fås i flere standardfarver, men kan leveres i stort set alle RAL farver mod pristillæg.

Matadorvægge er malet en gang for altid. Jernfosfateret og pulverlakeret, en stærk og vedligeholdelsesfri overflade, der samtidig er nem at rengøre.

Matadorvægge er et produkt af høj kvalitet med et flot og fleksibelt design.

Matador skærmvægge er malet en gang for altid. Jernfosfateret og pulverlakeret, en stærk og vedligeholdelsesfri overflade, der samtidig er nem at rengøre.

En evt. skade på en Matadorvæg repareres meget enkelt ved at udskifte den eller de stålkassetter, der er beskadiget. Det er således ikke nødvendigt at udskifte hele moduler eller elementer fra gulv til loft for at reparere en evt påkørselsskade.

Væggene anvendes som skærmvægge på kontor, skillevægge til rumadskillelse, støjafskærmning indkapsling af maskiner, driftskontorer og m.m. Kun fantasien sætter grænser for mulighederne.

Matador flytbare vægge laves i alle mål med døre, vinduer m.v.

Matadorvægge er nemme at tilpasse og opbygge, væggene kan let flyttes og genanvendes, hvis det bliver aktuelt.

Væggenes modulopbygning sikrer perfekt tilpasning til alle formål. Der kan fås skillevægge i op til 9 meters højde – med gangdøre, skydedøre, dobbeltdøre, manuelle/automatiske porte og lydsluser til specielle gennemføringer.
Gennem kombination af forskellige vægtyper opfyldes individuelle krav: fysisk adskillelse, effektiv støjdæmpning, flot og miljøvenlig indretning, brandsektionering, termisk isolering osv.

Den fleksible opbygning giver mulighed for at udvide eller ændre dør- og vinduesplacering samt flytte vægge og hele rum. Såvel montering som demontering foretages let med den unikke og patenterede clipsløsning.

Da Matadorvægge kan genbruges garanteres samtidigt en god økonomi og bæredygtighed.

Løsningerne leveres i standardudførelse eller tilpasset den aktuelle opgave.

Skillevægge, industrivægge, stålvægge, stålskillevægge, flytbare vægge, fleksible vægge, ruminddeling, rum i rum, mange navne – sig blot Matadorvægge
Antallet af anvendelsesformål er utallige.