Støjproblemer?

953-223

 

Skov Industri AS tilbyder totalløsninger af støjproblemer.

Opgavebesigtigelse, evt. støjmåling med efterfølgende analyser og beregninger. Vi udarbejder færdige projektløsninger baseret på egne produkter, fra egen fabrik. En løsning fra Skov Industri AS indeholder således alt fra udarbejdelse af løsningsforslag til levering af den færdige løsning.

Støjproblemer løses mest effektivt ved kilden.

Nyere maskiner og produktionsanlæg støjer i reglen mindre end ældre. Alligevel ser vi dagligt nye maskiner, der langt fra efterlever kravene til støjgrænser og et acceptabelt arbejdsmiljø når det kommer til støj på arbejdspladsen. Jagten på effektivitet skaber stadigt mere højtydende og komplekse maskinanlæg, der til trods for nye teknologier bidrager med uacceptable støjgener. Løsningen er sjældent høreværn og tilfældigt monterede akustikplader. Støjproblemer løses mest effektivt ved kilden. Dette gøres bedst ved at isolere støjkilden i effektive maskinindkapslinger, eller ved at etablere skærmvægge, støjvægge, kontrolrum m.m., hvor personalet kan opholde sig i sikre og komfortable omgivelser.

Hold fokus på støj ved projektering af nye maskinanlæg.

Undgå ubehagelige støjoverrakelser, når nyindkøbte maskinanlæg sættes i drift. Hav fokus på støj allerede i indkøbsfasen. Skov Industri AS medvirker gerne med rådgivning omkring støjdæmpning og vurdering af støjdata helt fra start. Vi udarbejder gerne løsningsforslag med tegninger, prisoverslag og evt. lydgaranti. Med Skov Industri AS på sidelinjen er du sikret den rette kurs mod et godt projekt, hvor der også er tænkt over arbejdsmiljøet.

Matadorvægge dæmper støjen.

Skov Industri AS har til indkapsling af støj fra maskiner og produktionsanlæg videreudviklet Matadorvæggen til også at kunne anvendes til effektfuld støjindkapsling af maskiner og produktionsanlæg. Det modulopbyggede støjdæmpningssystem er markedets mest fleksible og stabile og med en utrolig høj kvalitet til mindste detalje. Matadorvæggens opbygning, med dets unikke og patenterede clips-system, sikrer en 100% genanvendelse ved ombygning af støjindkapslinger.

Krav til funktion, brugervenlighed og service sikres med et omfangsrigt tilbehørsprogram.
Alle vore produkter er naturligvis støjtestet på anerkendte institutter.

Matadorvæggens unikke konstruktion sikrer en hurtig og problemfri montage -. Dette betyder minimale anlægsstop og driftstab for vore kunder.

 

7615130billede011
Skov Industri AS tilbyder totalløsninger af støjproblemer.

26943_billede_025
Matadorvæggen anvendes til effektfuld støjindkapsling af maskiner.

 

download Lyddata Matadorvægge | Produktbeskrivelse | Teknik – detaljer | Støjgrænser