Tekniske egenskaber, lyddata Matador

matadoreksplodtegning

Alle stålkomponenter til MATADOR®- stålskillevægge bliver fosfateret og pulverlakeret. Denne overfladebehandling sikrer, at de effektivt modstår påvirkninger fra de aktuelle miljøer.

Pulverlakeringen foretages i eget anlæg med farver efter RAL-skalaen. Dette bliver gjort med en filmtykkelse på min. 70my og med en glans (60 grader) 75 +/-5. Der er vedhæftning (DIN53151 – 2mm) Gt 0.

Når vi anvender denne overfladebehandling, er væggene velegnede til anvendelse i miljøer med korrosionsklasse 3 (DS412). Er kravene til korrosionsbeskyttelse højere, kan vi opfylde det ved yderligere tiltag.

Matadorvægge fås i flere standardfarver, men kan leveres i stort set alle RAL farver mod pristillæg.

 

28597-3151
MATADORvægge er opbygget modulært.

Kassetterne har en tykkelse på 1,25 mm med en bredde på 900 mm og en højde på 1035 mm (eller 517,5 mm). Disse mål gælder for både vægkassetter, vinduer og døre.

Ved at anvende standardmål og et unikt clipsssystem kan vi hurtigt og økonomisk foretage ændringer eller udskifte komponenter, der er blevet beskadiget.

Ved at anvende de samme komponenter til alle vægtyper og til høje som lave vægge sikrer vi næsten 100% genanvendelse, når der bygges om.

 

596-3305
Matadorvægge kan anvendes som skillevægge i op til 9 m højde.

60mm enkeltpladevæg uden isolering til fysisk adskillelse.

60mm dobbeltpladevæg med isolering, til almindelig rumadskillelse eller højeffektiv støjreduktion.

150 mm dobbeltstolpekonstruktion med isolering, til ekstrem støjreduktion eller som brandsikker BS-60 adskillelse.

Væggene kan udføres med lydabsorbent for reduktion af efterklangstiden og regulering af rumakustikken.

Matadorvægge leveres med gangdøre, skydedøre, dobbeltdøre, truckporte, lydsluser og m.m. Disse leveres enten i standardudførelse eller tilpasset den aktuelle opgave.

 

tegning1

Såvel montering som demontering foretages let med den unikke og patenterede clipsløsning

 

593-3896

Pulverlakeringen foretages i eget anlæg med farver efter RAL-skalaen

farvekort Model (1)Der tages forbehold for afvigelse mellem trykte farver, farver vist på skærme og de af os leverede farver.

Matadorvægge fås i flere standardfarver, men kan leveres i stort set alle RAL farver mod pristillæg. Få personlig betjening på 63 42 42 42


Lyddata Matadorvægge

801-3587 788386type2250bruelkjaer_02

Mange års praktisk erfaring med støjdæmpning er fundamentet for effektive og funktionelle løsninger af virksomheders støjproblemer. Skov Industri AS tilbyder individuelle totalløsninger, primært baseret på egne producerede Matadorvægge og Matador skærmvægge.

På nærværende side kan downloades data over forskellige typer af Matadorvægge. Testen er foretaget af Skandinavisk Lydteknik. 
De viste resultater er en afskrift af originale testrapporter. 
En fuldstændig beskrivelse af testen fremgår af prøvningsrapporten.

Kontakt venligst Skov Industri AS, såfremt der er behov for en præsentation af de originale prøverapporter, eller der iøvrigt er spørgsmål omkring akustik, støj og Matadorvægge.

skov_logo