Om Skov Industri AS

Skov Industri AS er en danskejet produktionsvirksomhed, som er stiftet i 2004.
skov_logo

Skov Industri AS producerer og markedsfører Matadorvægge, Matador skærmvægge, Smith lagerreoler, støjdæmpningsprodukter og mezzaniner.

Salget sker med rådgivning direkte til brugerne i den private eller offentlige sektor.

Virksomheden beskæftiger ca. 20 medarbejdere og er beliggende i Nr. Aaby på Fyn i en stor fabriksbygning med den nødvendige plads til en mangesidet produktion. Udover en stor maskinpark råder vi over eget jernfosfateringsanlæg og pulverlakeringsanlæg.

Medarbejderne hos Skov Industri AS har mange års erfaring med konstruktion, produktion, rådgivning og salg af kvalitetsprodukter til såvel danske som udenlandske virksomheder.billede119

Produkter fra Skov Industri AS efterspørges på grund af en anerkendt og veldokumenteret kvalitet. Alle produkter af egen produktion jernfosfateres med efterfølgende pulverlakering, hermed sikres en meget høj korrosionsbeskyttelse og robust finish. Det giver et flot resultat med en fremragende overfladebehandling og lang holdbarhed.

Vore primære arbejdsområder er:
Støjdæmpning
Ruminddeling/kontor/kontrol- og pauserum
Renrum
Flytbart rum
Smith Reoler
Mezzanin
Akustikregulering
Skærmvægge

Idégrundlag:
Skov Industri AS producerer, monterer og sælger færdige totalløsninger baseret på egne Matadorvægge og Smith lagerreoler.foto2

Skov Industri AS er i kraft af egen erfaren montørstab og egen produktion meget fleksibel såvel salgsmæssigt som produktionsmæssigt.

Skov Industri AS leverer løsninger lige fra en enkelt reol eller skærmvæg til store komplette lagerløsninger, virksomhedsindretninger eller støjdæmpningsprojekter.

Skov Industri AS udvikler og optimerer til stadighed produkter og produktionsudstyr, så pris, leveringssikkerhed og ikke mindst kvalitet passer til samfundsudviklingen. Dette sker under stor hensyntagen til vedblivende suppleringssikkerhed.

Skov Industri AS producerer Matadorvægge og Smith reoler på egen fabrik i Nr. Aaby.