Skærmvægge kontor

Skærmvægge til kontor i en unik kvalitet. Fleksible individuelle løsninger – en selvfølge hos Skov Industri


Skærmvægge kontor - industriSkov Industri AS kan blandt andet tilbyde lette flytbare skærmvægge til kontor. Fås også med hjul og i mange varianter: enkeltplade væg uden isolering, dobbeltpladevæg med isolering, eller dobbeltplade med lydabsorberende materiale på en eller to sider.

Matador skærmvægge fra Skov Industri AS er rumopdeling og støjdæmpning på kontor i et intelligent og stilrent design, som kan indpasses overalt på kontorer m.m.

Mange danske arbejdspladser lider i dag under et unødvendigt højt støjniveau til skade for produktiviteten, sygefraværet og arbejdsglæden, men det kan vi hurtigt og smertefrit gøre noget ved. Støj er ikke kun et problem inden for industri- og værkstedssektoren, det er i lige så høj grad et problem på mange kontorer og lagerfaciliteter.

En lydabsorberende skærmvæg til kontor gør underværker for lydniveauet

Anskaf en skærmvæg til kontor- eller flere og øg trivslen blandt jeres medarbejdere. Bestil et gratis og uforpligtigende konsulent besøg fra os, vi kommer gerne ud og hjælper jer med at finde den helt rigtige løsning.

Vi producerer selv alle vores skærmvægge og kan derfor stå 100 % inde for kvaliteten og effekten. Vi har mange varianter i alle størrelser med eller uden vinduer, lydabsorberende på begge sider eller kun på den ene side, fastmonterede eller flytbare.

Vi skaber den løsning til enhver tid, som I foretrækker.

Lyddæmpende skærmvægge til kontor. Topkvalitet til konkurrencedygtige priser hos Skov Industri AS

Skærmvægge kontor - illustration

Matador skærmvægge til kontor og andet produceres på egen fabrik i Nr. Aaby på Fyn i lighed med vores øvrige produkter.

På basis af standard komponenter fremstiller vi skærmvægge til kontor og lager m.m. til konkurrencedygtige priser og stort set præcis som I vil have dem. Individuelle løsninger med støjreduktion i alle størrelser, fastmonterede eller på hjul, vi har alle løsninger.

Skærmvægge til kontor fra Skov Industri AS er gennemført kvalitet fra A til Z og fås i mange varianter til konkurrencedygtige priser. Kontakt os gerne og hør mere om skærmvægge til kontor – vi sidder klar til at hjælpe og betjene jer.