Skærmvægge

Løs jeres støjproblemer med kraftigt lydabsorberende Matador skærmvægge fra Skov Industri AS

Få arbejdsro og bedre akustik på kontoret, lageret, værkstedet eller call centret med lydabsorberende Matador skærmvægge fra Skov Industri AS – eksperten i støjdæmpning og akustikforbedringer. Vi har leveret talrige løsninger til både små og store virksomheder overalt i Danmark, alt dette er I velkomne til at læse mere om her på hjemmesiden.

Matador skærmvæggeVi producerer selv alle vores skærmvægge på vores fabrik i Nr. Aaby og kan derfor tilbyde skærmægge med individuelle løsninger i alle størrelse og i mange varianter.

Lydabsorberende på begge sider eller enkeltsidet, med eller uden vinduer, forskellige farver o.s.v.

Ring til os for yderligere information, vi sidder klar til at hjælpe jer med at finde den optimale løsning til jeres virksomhed.

Bestil også gerne et for jer uforpligtigende konsulentbesøg, så vi på stedet kan se forholdene og give jer et attraktivt tilbud på skærmvægge i en unik kvalitet.

Skærmvægge som holder støjen borte og deler lokalet op efter ønske. Se vores geniale Matador vægge

Matador skærmvægge i en fabrikshalSkov Industri AS er andet og meget mere end blot skærmvægge. Vi er førende I Danmark inden for støjreduktion og akustikregulering, og har leveret stærke løsninger til mange forskellige virksomheder, såvel større som mindre.

Hos os får I optimal rådgivning og støj vejledning om akustik, også når I bestiller Matador skærmvægge. Vi står til enhver tid inde for den unikke kvalitet, idet vi selv producerer samtlige skærmvægge på vores moderne fabrik i Nr. Aaby på Fyn.

Kom trygt til Skov Industri AS – og kom med i kredsen af tilfredse kunder.