Støj på arbejdspladsen

Støj på arbejdspladsen er et voksende problem, men ikke for Skov Industri. Vi eliminerer støjen

Akustikregulering stopper støj på arbejdspladsenHar i som mange andre støjproblemer på arbejdspladsen? Fortvivl ikke, Skov Industri AS er specialister i at dæmpe støj på arbejdspladsen. I dagens industri skal maskinerne snurre hurtigere og hurtigere i et bestandigt ønske om at øge effektiviteten og produktiviteten. Det skaber mere støj på arbejdspladsen og går ud over trivslen, øger sygefraværet og mindsker produktiviteten.

Lad os hjælpe jer med at eliminere støj på arbejdspladsen. Vi har erfaringen, know how og de rigtige løsninger, og vi har løst masser af opgaver for såvel store som små virksomheder rundt omkring i Danmark.

Indkapsling af maskiner, støjabsorberende skærmvæg, lyddæmpning af loft med loftsplader som dæmper støjniveauet og forbedrer akustikken – vi har det meste og skaber jer gerne en skræddersyet totalløsning.

Kontakt os og bestil et gratis og uforpligtigende konsulentbesøg.

Med højere produktivitet følger ofte mere støj på arbejdspladsen. Skov Industri AS løser støjproblemet

Matadorvægge stopper støj på arbejdspladsenStøj på arbejdspladsen er blevet et mere og mere udbredt fænomen i takt med nutidens krav om en voksende produktivitet i så godt som alle brancher.

Et højt støjniveau nedsætter trivslen på arbejdspladsen, øger sygefraværet og nedsætter den produktivitet, som alle ellers forsøger at forbedre. Skov Industri AS er parat til at afhjælpe denne skadelige støj på arbejdspladsen.

Kontakt os snarest belejligt og vi er klar til at skabe jer en totalløsning, som reducerer disse støjproblemer til et acceptabelt niveau.

Vi tilbyder som en begyndelse et gratis og for jer helt uforpligtigende besøg af en af vores meget dygtige konsulenter, som med garanti kan skabe rammerne omkring en god totalløsning.