Støj vejledning

Objektiv og relevant støj vejleding hos Skov Industri AS. Vi ved, hvordan I kommer problemerne til livs

Støj vejledning. Isoler støjkilden fra omgivelserneI takt med at støj niveauerne stiger rundt omkring i først og fremmest de danske produktionsvirksomheder, så er behovet for relevant og objektiv støj vejledning fra et firma, som både har erfaring og know how voksende. Skov Industri AS har begge dele i overflod.

Desuden har vi med stor succes gennem årene løst mange opgaver for både større og mindre danske virksomheder. Indkapsling af maskiner, skærmvægge til industrien, værksteder, kontorer og lager m.m. Kraftigt lydabsorberende lydmur. Vi eliminerer uønsket støj og giver relevant støj vejledning.

Læs gerne mere her på vores hjemmeside og se eksempler på vores mange løsninger med egenproducerede komponenter fra vores fabrik i Nr. Aaby på Fyn.

Kontakt os også gerne for yderligere støj vejledning, vi sidder klar til at hjælpe jer.

Kontakt Skov Industri AS for relevant og up to date støj vejledning. Vi sidder parat til at vejlede jer

Støj vejledning. Ikke over 85 dB(A) i 8 timerRelevant og kompetent støj vejledning er en forudsætning for, at man senere kan vælge den rigtige løsning til virksomheden. Skov Industri AS er altid klar til at hjælpe med støj vejledning.

Vores konsulenter kommer gerne ud til jer for at besigtige jeres virksomhed og redegøre for, hvad vi kan gøre og hvorledes vi kan sænke jeres støjniveau ganske betragteligt – og det helt gratis og uforpligtigende for jer.

Ring til os og bestil et besøg af en af vores erfarne og kompetente konsulenter, som hurtigt er klar med et løsningsforslag og et godt tilbud. Støj vejledning på højt niveau hos Skov Industri A/S.