Støjdæmpning i daginstitutioner

Effektiv støjdæmpning i daginstitutioner. Fleksible og økonomisk fordelagtige løsninger

Alle ved at støjniveauet i de fleste daginstitutioner normalt er meget højt og mange gange til skade for personalet, som skal opholde sig mange timer i støjen det er derfor en nødvendighed at udføre støjdæmpning i daginstitutioner såvel som på fabrikker og værksteder m.v.

Støjdæmpning i daginstitutionerEt højt sygefravær og nedsat arbejdsglæde og trivsel ses ofte som en konsekvens af dette, når der er for meget støj på arbejdspladsen.

Det er her Skov Industri AS kommer ind i billedet. Løsninger omkring akustik og støjdæmpning fra Skov Industri AS er mere end godt håndværk, det er støjdæmpning på højeste niveau.

Kontakt derfor snarest muligt Skov Industri AS og få en indledende snak om støjdæmpning i daginstitutioner – vi har erfaring og know how, og så kan vi tilbyde Danmarks mest fleksible støjdæmpning i daginstitutioner.

Vi fremstiller selv alle komponenter på vores fabrik i Nr. Aaby og kan derfor stå 100 % inde for kvaliteten. Bestil også gerne et gratis konsulentbesøg, så kommer vi ud og besigtiger forholdende og foretager lydmålinger.

Støjdæmpning i daginstitutioner – et speciale hos Skov Industri AS. Fleksibelt og økonomisk fordelagtigt

Støjdæmpning i daginstitutioner - loftStøjdæmpning i daginstitutioner er en nødvendighed på grund af det ofte meget høje støjniveau, som er en følge af, at mange børn er samlet på et sted.

Skov Industri AS har løsningen og tilbyder effektiv støjdæmpning med vores egenproducerede Matador skærmvæg til kontor, der både absorberer og dæmper støjen.

Ring til os og bestil et gratis konsulentbesøg, så kommer ud til jer og foretager lydmålinger, måler op og giver jeg et godt tilbud. Læs også gerne vores støj vejledning. Støjdæmpning i daginstitutioner –  af hensyn til trivsel og arbejdsmiljø.