Støjreduktion

Effektiv og fleksibel støjreduktion med støjdæmpende udstyr og materialer fra egen fabrik

Skov Industri AS er en af de største aktører på markedet, når det gælder effektiv, fleksibel og kreativ støjreduktion i industrien, på værksteder, støjdæmpning på kontor med mere. Hos os satser vi ikke på standardløsninger, men på individuelt skræddersyede løsninger.

Støjreduktion med støjvægVores støjreducerende materialer er opbygget af standardsystemer, som vi kan tilbyde til konkurrencedygtige priser, idet vi fremstiller alt på vores egen moderne fabrik i Nr. Aaby på Fyn.

Vi foretager støjdæmpning af industri maskiner og produktionsanlæg, vi bygger lagerkontor med birum, værkstedskontor, støjdæmper kontorlokaler og andet med lydabsorberende Matador skærmvægge, vi opsætter støjabsorberende loft lyddæmpning og vi opsætter mobile eller fastmonterede skærmvægge i alle størrelser. Støjreduktion på mange niveauer.

Ring til os og lad os berette mere, vi fremstiller og sælger mange løsninger til effektiv støjreduktion.

Behov for støjreduktion? Kom til Skov Industri AS, vi skræddersyr den bedste løsning for jer

Støjreduktion af maskinerRigtigt mange kontorer, værksteder, lagerlokaler og industrivirksomheder har et udtalt behov for støjreduktion.

Er man vant til at opholde sig i støjende lokaliteter mange timer hver dag, så vænner man sig mere eller mindre til støjen, selv om det bestemt ikke er sundt og ofte har et højt sygefravær og lavere produktivitet som konsekvens når der er for meget støj på arbejdspladsen.

Støjreduktion forbedrer arbejdsmiljøet markant og er ofte en medvirkende årsag til en højere produktivitet og mere glade medarbejdere.

Kontakt os snarest belejligt og lad os berette mere om effektiv støjdæmpning. Bestil også gerne et gratis konsulentbesøg, så kommer vi ud og måler støjniveauet hos jer. Vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.